Ballonvaren vanuit Ens

Wij heten u van harte welkom bij White Ballooning Service. Graag verzorgen we voor u een geweldige ballonvaart in de regio Ens. Kijk snel hieronder voor alle mogelijkheden tot het maken van een ballonvaart!

Ballonvaren met White Ballooning Service over o.a. Ens. Het is elke keer weer een bijzondere ervaring om zo boven de aarde te zweven, te genieten van de stilte en het avontuur waar de wind je brengen zal.

Wilt u meer weten over ballonvaren met White Ballooning Service over Ens, neem dan contact met ons op. U kunt tevens direct reserveren.

Tevens ballonvaarten vanuit Espel, Kraggenburg en Lelystad.

Vraag informatie over een ballonvaart vanuit Ens

 

Ballonvaren vanuit Ens bij White Ballooning Service… hoe gaat dat?

Fijn dat u geïnteresseerd ben in één van onze ballonvaarten vanuit Ens. We varen heel regelmatig met onze ballonnen in de regio van Ens en ook deze keer gaan we ons uiterste best doen om dit voor u te herhalen.

Op de dag dat uw ballonvaart vanuit Ens gepland staat, krijgt u van ons personeel te horen of de vaart door kan gaan. Soms is het namelijk zo dat de weersomstandigheden geen veilige en kwalitatieve ballonvaart vanuit Ens toestaan en in dat geval spreken we altijd een nieuwe datum af. Dit doen we voor uw eigen veiligheid en onze piloten varen altijd op safe. Ook kan het voorkomen dat er door de windrichting- of snelheid moet worden uitgeweken. Als we bijvoorbeeld geen veilige of kwalitatieve vaart kunnen aanbieden vanuit Ens, kan het voorkomen dat we uitwijken naar één van de omliggende plaatsen. Vervolgens gaan we dan ons uiterste best doen om u alsnog Ens van boven te laten zien. Sowieso kunt u in een luchtballon kilometers ver kijken, dus u ziet gegarandeerd de omgeving van Ens. Vaak komt het echter helemaal niet zover en kan uw ballonvaart vanuit Ens gewoon plaatsvinden vanaf de afgesproken locatie. Afhankelijk van de windsnelheid wordt u door de wind meegenomen op en onvergetelijke reis door de lucht: soms tot wel 40 kilometer ver. Nadat er een uur is gevaren of als de schemering invalt, zet de piloot de landing in. Als alles is opgeruimd en u bent gedoopt tot baron of barones is het avontuur van uw ballonvaart voorbij. Wij brengen u terug naar de opstijglocatie en thuis kunt u nagenieten van de ervaringen die u hebt opgedaan in de luchtballon.

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee! De prijzen bij White Ballooning Service zijn all-inclusive prijzen. Afgezien van €2,50 aan transactiekosten komt er gegarandeerd geen cent meer bij. Voor de prijs die u betaald, krijgt u een ballonvaart vanuit Ens van minstens een uur, champagne en certificaten na afloop van de ballonvaart, vervoer terug naar de locatie van opstijgen, een gezellig programma met gecertificeerd personeel en een onvergetelijke ervaring. En last but not least: ook alle benodigde verzekeringen en vergunningen zijn geregeld. Uiteraard worden ook hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Met andere woorden: de afgesproken prijs is ook echt de afgesproken prijs. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is instappen en genieten van uw ballonvaart boven Ens!

Eerdere vaarten vanuit omgeving Ens:

21 april 2018  Privévaart - Mensen weten dat er uitgeweken kan worden. 
2 augustus 2017  Mooie ballonvaart van Ravenstein, Deursen naar Baak 
17 juni 2017  Ballonvaart van Amersfoort naar Renswoude / Veenendaal 
21 september 2016  Ballonvaart gemaakt van Benschop naar Hekendorp 
12 juni 2014  VIPvaart als "laatste wens" van Woerden naar Lopik 
11 juni 2014  Prive ballonvaart vanuit De Martenshoek - Hellendoorn Wat onze passagiers zeggen over ons

Privé ballonvaart van Rhenen, over woonplaats Beneden Leeuwen naar Altforst

✓ 31 mei 2017     ✓ jose uit Beneden-Leeuwen    
31 mei een privé ballonvaart cadeau gekregen Het was geweldig en indrukwekkend Top!!

Prive ballonvaart vanuit Nijkerk

✓ 17 juli 2016     ✓ BYOU uit Nijkerk    
We zijn net terug van de ballonvaart en het was super. Prachtig weer en Mees als deskundige piloot. Dank voor jullie organisatie, de bubbels en ons officiële vaar certificaat :-)

Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht

✓ 16 mei 2017     ✓ Brenda uit Meerkerk    
Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht. Een prachtige ballonvaart met ons gezin, geweldig om onze eigen omgeving te zien! Onvergetelijke ervaring, met dank aan piloot Erik-Jan en Jelmer!

Ballonvaart gemaakt vanuit Gorinchem

✓ 2 september 2017     ✓ Diederik    
Mooie ervaring, zeker een aanrader! Leuk hoe er na de ballonvaart nog een kleine ceremonie wordt gehouden

Prive ballonvaart vanuit Buren

✓ 25 mei 2016     ✓ Mathijs uit Amersfoort    
Gisteren ontzettend geslaagde en persoonlijke vaart gehad in de betuwe! Leuke crew en voor en voor iedereen een aanrader!

Ballonvaart van Culemborg over Tiel naar Wamel

✓ 21 mei 2015     ✓ Lydia uit Beusichem     ✓ Foto's    
Wij willen u toch wel even melden dat wij heel erg genoten hebben van de super mooie ballonvaart.van Beusichem/Culemborg met als eindbestemming Wamel. Voor ons was het een mooie ervaring, en helemaal leuk dat wij als familie dit samen mochten beleven. En het was voor ons extra leuk dat we recht over Beusichem kwamen en verder voor ons heel herkenbare plaatsen kwamen. Onze complimenten voor de zeer goede organisatie alles was naar wens. Wij zullen U zeker aanbevelen. Bedank, Geurt, Chris en Lydia Jansen uit Beusichem

Ballonvaart van Bergambacht, langs Schoonhoven naar Uitweg

✓ 29 juni 2017     ✓ Bianca uit Schoonhoven    
Wij hebben 29 juni in de avond een ballonvaart gemaakt. Ik wilde heel graag over Schoonhoven varen en ze hebben er alles aan gedaan omdat ook uit te voeren. We hebben een prachtige vaart gehad vanaf Bergambacht zo richting Schoonhoven en precies over de Lek bij Schoonhoven.... Echt fantastisch!! Ik zou vanavond weer willen!

Ballonvaart van Zutphen naar Nijbroek

✓ 29 september 2017     ✓ Ineke uit Zutphen    
Super organisatie met duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat. Veiligheid voor alles. Maar ook goed contact via email of Whatsapp.

Ballonvaart gemaakt vanuit Zutphen

✓ 26 mei 2018     ✓ Marit uit Oostzaan    
Zaterdag 26 mei jl. hebben wij een geweldige vaart mogen maken. Ballonvaartmaken.com heeft echt ongelovelijk zijn best voor ons gedaan Onze wens was om vanaf Zutphen te varen en dat is gelukt. Zo gingen we over onze geboortegrond en de IJssel. Het weer kon echt niet beter en we hadden een fantastische ballonvaarder, Melvin, met veel verstand van zaken en die al onze vragen kon beantwoorden. Mede door hem is deze vlucht zo geweldig geweest. Wij raden iedereen aan om via deze site een ballonvaart te maken. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

Prive ballonvaart vanuit Wijhe

✓ 3 oktober 2015     ✓ Rineke uit Wijhe    
Dank voor de mooie vaart! Mijn ouders hebben het geweldig gevonden!! Alles top geregeld we konden zelfs nog verkassen naar een andere locatie zodat mijn ouders recht over hun eigen huis zijn gevaren!!! Hartelijk bedankt voor deze grandioze ervaring!! Vriendelijke groeten, rineke mulder

Ballonvaart van Rhenen naar Leusden

✓ 12 september 2016     ✓ Frank uit Arnhem    
Wij willen jullie nogmaals hartstikke bedanken voor de mooie ervaring afgelopen maandag. Mijn ouders en mijn moeder in het bijzonder hebben echt genoten van de vlucht. Dus dank voor de snelle en goede service! M.v.g. Frank Gerritsen

Bijzondere ballonvaart van Deventer tot Rijssen

✓ 28 augustus 2015     ✓ Saskia uit Diepenveen    
Ik wil u graag bedanken voor de prachtige priveballonvaart die mijn broer Willem op 28 augustus met zijn 2 dochters bij jullie heeft gemaakt. Ik weet nog dat ik u belde voor een reservering en aangezien hij ernstig ziek was, was er wel enige haast bij geboden. Hij en zijn dochters hebben een prachtige herinnering aan deze vaart. Mijn broer is vorige week donderdag overleden, hij heeft de strijd met zijn ziekte niet kunnen winnen maar is van zijn pijn verlost. Ik wilde u op deze manier laten weten hoe wij het gewaardeerd hebben dat u alle moeite heeft gedaan om deze ballonvaart zo snel te laten plaatsvinden. Groet, Saskia.

Geslaagd huwelijksaanzoek van Hoogland naar Barneveld

✓ 28 mei 2015     ✓ Simon uit Krimpen aan den IJssel     ✓ Meer foto's    
Gisterenavond een privé ballonvaart gemaakt.. één woord: Onvergetelijk! Niet alleen het feit dat ik mijn huwelijksaanzoek in de ballon heb gedaan, maar ook het uitzicht wat je te zien krijgt. Dan ben je al blij dat je zoveel ziet en dat het aanzoek gelukt is..krijg je ook nog is een piloot die alles uitlegt op een spontane vriendelijke manier, bedankt Erik-Jan! Ook de rest van de teamleden waren vriendelijk, beleefd en professioneel. Een voorbeeld voor menig ander professioneel bedrijf. Ik kan nog wel even doorgaan over deze vlucht en het bedrijf dat dit heeft mogelijk gemaakt, maar dan staat de website vol. Kortom: Bedankt! En mensen, echt aan te raden om bij dit bedrijf een vlucht te boeken!

Prive ballonvaart vanuit De Martenshoek - Hellendoorn

✓ 11 juni 2014     ✓ Jos uit Enkhuizen     ✓ Meer foto's    
Enorm gave ballonvaart gemaakt met jullie! We stonden op camping De Martenshoek in Hellendoorn, en boekten een priveballonvaart voor 4 personen. Helemaal leuk dat er juist een actie was dat er een 5e gratis mee mocht, waardoor we de campingeigenaar vanwaar we ook opstijgen mee konden nemen. Hij heeft 575 geiten en uitstapjes zijn er zelden bij. Weken na de ballonvaart sprak hij er nog over. Ga zo door!

Ballonvaart van Lunteren tot Nijkerk

✓ 2 juli 2013     ✓ Peter uit Nijkerk    
Mede namens de drie "baronessen van Lunteren tot Nijkerk ( én terug!)" wil ik je heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we gehad hebben in de ballon van de Stichting Present. Wat we achteraf pas in volle omvang hebben begrepen is de bijzondere moeite die jullie gedaan hebben bij het zoeken naar een opstijgplaats die de ballon over onze tuin zou voeren. En dàt is gelukt. En dat we daarnaast een spectaculaire vlucht over de binnenstad maakten en een mooie landing in de tuin van onze kennis was een extra kers op de heerlijke taart. We haalden er zelfs het lokale nieuws mee.: http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/20130704/Luchtballon-bijna-in-binnenstad nogmaals onze dank voor een mooie avond, en prachtige erinneringen.

Privévaart - bedrijfsuitje

✓ 31 augustus 2017     ✓ Omron uit Hoofddorp    
Het was in een word ge-wel-dig!

Ballonvaart gemaakt vanuit Zaltbommel

✓ 19 september 2017     ✓ Janneke uit Zaltbommel    
Gisteren hebben mijn man en zoon een geweldige ballonvaart gemaakt. Een hele belevenis. Je eigen stad van boven zien is erg bijzonder. Maar ook voor ons om er bij te zijn was het superleuk! Ook om mee te helpen e.d. Alles was super geregeld, ook van tevoren. En ontzettend leuke mensen van jullie bedrijf!

Ballonvaart van Gelselaar over Borculo naar Zieuwent

✓ 1 mei 2015     ✓ Eva uit Gelselaar     ✓ Foto's    
Super gave vlucht van Gelselaar naar Ziewent. Het uitzicht was fenominaal. We hebben het landschap en zijn bewoners van dichtbij en veraf mogen bewonderen. Hulde aan de ballonvaarder en het team op de grond voor de organisatie en de vlucht. Bedankt!

Ballonvaart van Wijchen naar Ingen

✓ 10 mei 2016     ✓ Hans uit Wijchen    
Dinsdag 10 mei een fantastische ballonvaart gemaakt van Wijchen naar Ingen. Hadden de vaart eigenlijk vorig jaar al willen maken, toen wij 25 jaar getrouwd waren. Maar door de weersomstandigheden telkens weer uitgesteld. Het was een schitterende tocht met een zeer kundige piloot.

Ballonvaart van Woudenberg tot De Klomp

✓ 2 september 2015     ✓ Jaap uit Voorthuizen     ✓ Meer foto's    
Op 2 september in de avond een ballonvaart gemaakt met mijn ouders en 2 van mijn kinderen. Was hartstikke leuk! Mooie vaart! helder weer. Goede piloot! vertelde veel over de omgeving en alles over de ballon. Leuk dat we na die tijd nog gedoopt werden tot baron / barones! En het diploma was ook superleuk! Goed bevallen dus! Ook bij de ouders die dit kado kregen voor hun 45 jarig huwelijk en hun beide 70ste verjaardag.

Prive ballonvaart vanuit Alphen aan den Rijn

✓ 23 september 2016     ✓ Lex uit Alphen ad Rijn    
Ik heb op 23 september een prachtige ballonvaart gehad met na de vlucht mijn aanstaande vrouw. Ik heb haar in de ballon een huwelijksaanzoek gedaan. Het personeel en ook vooral die piloot waren ontzettend klantvriendelijk en deskundig. Het contact en het regelen van alles wat duidelijk en prettig! Ik zou iedereen deze organisatie aanraden! Het was een prachtige dag!

Bijzondere ballonvaart over Zeist, de woonplaats van de passagiers

✓ 10 september 2015     ✓ Tetske uit Zeist    
Een heel bijzonder verjaardagscadeau. Mooi tochtje van mijn geboorteplaats tot over mijn huidige woonplaats. Super mooie dag, en zonsondergang in de lucht. Beter kon het niet!

Schitterende herfstvaart van Veenendaal naar Appel

✓ 31 oktober 2014     ✓ Sannie uit Wageningen     ✓ Meer foto's    
Op 31 oktober een prachtige ballonvaart met jullie gemaakt! Opgestegen in Veenendaal, en na 1,5 uur weer geland in Appel in de buurt van Nijkerk waar we voorheen nog nooit van hadden gehoord! We zijn blij dat we uiteindelijk voor jullie gekozen hebben, geen massa mensen in de mand maar gewoon een leuk klein mandje en dat voor een prima prijs. Superrr! Nogmaals hartelijk dank. Groet, Sannie en Gerrit

Prive ballonvaart vanuit Hattemerbroek

✓ 27 september 2016     ✓ Jenneke uit Kampen    
Bedankt voor de goede zorgen rondom de ballonvaart van mijn ernstig zieke collega. Fijn dat er een kruk voor hem mee kon en dat we vlak bij zijn huis konden opstijgen. Het was een super ervaring voor hem.
White Ballooning Service kan opstijgen vanuit onder andere de volgende plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Aadorp Aagtekerke Aaigem
Aalbeke Aalden Aalsmeerderbrug
Aalst Aalst gld Aalten
Aalter Aalzum Aardenburg
Aarlanderveen Aarle-Rixtel Aarschot
Aartrijke Aartselaar Aartswoud
Abbega Abbekerk Abbenbroek
Abbenes Achlum Achtel
Achterbroek Achterveld Achthuizen
Achtmaal Acquoy Adegem
Adorp Aduard Aerdenhout
Aerdt Afferden lb Affligem
Agelo Akersloot Akkrum
Akmarijp Albergen Alblasserdam
Aldeboarn Aldtsjerk Alem
Alken Alkmaar Allingawier
Almelo Almen Almere
Almkerk Alphen aan den Rijn Alphen gld
Alphen nb Alteveer gem de Wolden Alteveer gem Hoogeveen
Alteveer gem Noordenveld Alteveer gn Altforst
Ambt Delden Ameide Amen
America Amerongen Amersfoort
Ammerstol Ammerzoden Amstelhoek
Amstelveen Amstenrade Amsterdam
Andel Andelst Anderlecht
Andijk Ane Anerveen
Anevelde Angeren Angerlo
Anjum Ankeveen Anloo
Anna Paulowna Annen Annerveensche Kanaal
Ansen Antwerpen Anzegem
Apeldoorn Appels Appelscha
Appeltern Appingedam Arcen
Ardennen Ardooie Arendonk
Arkel Arnemuiden Arnhem
Arriën Arum As
Asch Asper Asperen
Asse Assebroek Assen
Assendelft Assenede Asten
Augsbuurt Augustinusga Avekapelle
Avelgem Avenhorn Averbode
Axel Azewijn Baaium
Baak Baal Baambrugge
Baard Baardegem Baarland
Baarle-heide Baarle-hertog Baarle-nassau
Baarlo lb Baarlo ov Baarn
Baars Baasrode Babberich
Babyloniënbroek Badhoevedorp Baexem
Baflo Bakel Bakhuizen
Bakkeveen Balegem Balen
Balgoij Balinge Balk
Balkbrug Balloërveld Balloo
Ballum Baneheide Banholt
Bant Bantega Barchem
Barendrecht Barger-Compascuum Barneveld
Barsingerhorn Basse Bassevelde
Batenburg Bathmen Bavegem
Bavel Bavel ac Bavikhove
Bazel Bears fr Bedum
Beegden Beek en Donk Beek gem Bergh
Beek lb Beekbergen Beek-Ubbergen
Beemte Broekland Beernem Beers nb
Beerse Beersel Beerst
Beerta Beervelde Beerze
Beerzel Beerzerveld Beesd
Beesel Beetgum Beetgumermolen
Beets nh Beetsterzwaag Begijnendijk
Beilen Beinsdorp Beitem
Bekegem Bekkevoort Bel
Belfeld Bellegem Bellem
Bellingwolde Belsele Beltrum
Belt-Schutsloot Bemelen Bemmel
Beneden-Leeuwen Bennebroek Bennekom
Benneveld Benningbroek Benschop
Bentelo Benthuizen Bentveld
Berchem Berendrecht Berg en Dal
Berg en Terblijt Bergambacht Bergeijk
Bergen aan Zee Bergen nh Bergen op Zoom
Bergentheim Bergharen Berghem
Bergom Bergschenhoek Beringe
Beringen Berkel en Rodenrijs Berkel-EnscHOT
Berkenwoude Berkhout Berlaar
Berlare Berlicum nb Berlikum fr
Bern Bertem Beselare
Best Beugen Beuningen gld
Beuningen ov Beusichem Beutenaken
Bevel Bever Beveren
Beverlo Beverwijk Biddinghuizen
Bierum Biervliet Biest-Houtakker
Biezenmortel Biggekerke Bikschote
Bilthoven Bilzen Bingelrade
Bissegem Blaasveld Bladel
Blankenberge Blankenham Blaricum
Blauwhuis Bleiswijk Blesdijke
Bleskensgraaf Blessum Blije
Blijham Blitterswijck Bloemendaal
Blokker Blokzijl Boazum
Bocholt Bocholtz Bodegraven
Boechout Boekel Boelenslaan
Boer Boerakker Boerakker gem Leek
Boesingheliede Boezinge Boijl
Boksum Bolsward Bonheiden
Bontebok Booischot Boom
Boornbergum Boornzwaag Boortmeerbeek
Borchtlombeek Borculo Borger
Borgercompagnie Borgerhout Borgloon
Borgsweer Born Borne
Bornem Bornerbroek Bornwird
Borsbeek Borssele Bosch en Duin
Boschoord Boskoop Bosschenhoofd
Bost Botlek rt Bottelare
Bourtange Boutersem Bouwel
Bovekerke Bovenkarspel Boven-Leeuwen
Bovensmilde Boxmeer Boxtel
Braamt Braine-lalleud Brakel
Braken Brandwijk Brantgum
Brasschaat Brecht Breda
Bredene Bredevoort Bree
Breedenbroek Breezand Breezanddijk
Breskens Breugel Breukelen ut
Breukeleveen Brielen Brielle
Briltil Britsum Britswert
Broechem Broek fr Broek in Waterland
Broek op Langedijk Broekhuizen dr Broekhuizen lb
Broekhuizenvorst Broekland ov Broeksterwoude
Bronkhorst Bronneger Brouwershaven
Bruchem Brucht Bruchterveld
Brugge Bruinehaar Bruinisse
Brummen Brunssum Bruntinge
Brussel Buchten Budel
Budel-Dorplein Budel-Schoot Buggenhout
Buggenum Buinen Buinerveen
Buitenkaag Buitenland Buitenpost
Bunde Bunne Bunnik
BunscHOTen-Spakenburg Burcht Burdaard
Buren fr Buren gld Burgerbrug
Burgerveen Burgh-Haamstede Burgum
Burgwerd Burst Burum
Bussum Buurmalsen Cadier en Keer
Cadzand Capelle aan den IJssel Castelré
Castenray Casteren Castricum
Ceroux-mousty Chaam Chteau-dOex
Clinge Coevorden Colijnsplaat
Collendoorn Colmschate Cornjum
Cornwerd Cothen Cromvoirt
Cruquius Cuijk Culemborg
Daarle Daarlerveen Dadizele
Daknam Dalem Dalen
Dalerpeel Dalerveen Dalmsholte
Damme Damwoude Darp
De Bilt De Blesse De Bult
De Cocksdorp De Glind De Goorn
De Groeve De Heen De Heurne
De Hoef De Hoeve De Kiel
De Klomp De Knipe De Koog
De Krim De Kwakel De Lier
De Lutte De Meern De Moer
De Mortel De Pol De Punt
De Rijp De Rips De Schiphorst
De Steeg De Tike De Valom
De Veenhoop De Waal De Weere
De Wijk De Wilgen De Wilp gn
De Woude De Zilk Dearsum
Dedemsvaart Dedgum Deelen
Deerlijk Deest Dehaan
Deil Deinum Deinze
Deklinge Delfgauw Delfstrahuizen
Delft Delfzijl Delwijnen
Den Andel Den Bommel Den Bosch
Den Burg Den Dolder Den Dungen
Den Haag Den Ham gn Den Ham ov
Den Helder Den Hoorn Texel Den Hoorn zh
Den Horn Den Hout nb Den Ilp
Den Oever Den Velde Denbosch
Denderhoutem Denderleeuw Dendermonde
Denderwindeke Denekamp Dentergem
Depanne Depinte Dessel
Destelbergen Desteldonk Deurne
Deurningen Deurze Deventer
Didam Diegem Diemen
Diepenbeek Diepenheim Diepenveen
Dieren Diessen Diest
Diever Dieverbrug Diffelen
Dijken Dikkebus Dikkelvenne
Diksmuide Dinteloord Dinxperlo
Diphoorn Dirkshorn Dirksland
Dodewaard Doel Doenrade
Doesburg Doetinchem Doezum
Dokkum Doldersum Domburg
Donderen Dongen Dongjum
Doniaga Donk Donkerbroek
Doomkerke Doorn Doornenburg
Doornspijk Doornzele Doorselaar
Doorwerth Dordrecht Dorst
Drachten Drachtstercompagnie Dranouter
Dreischor Drempt Dreumel
Driebergen-Rijsenburg Drieborg Driebruggen
Driehuis nh Driehuizen Driel
Driesum Driewegen Drijber
Drimmelen Drogeham Drogenbos
Drogteropslagen Drongelen Drongen
Dronrijp Dronten Drouwen
Drouwenermond Drouwenerveen Drunen
Druten Dudzele Duffel
Duiven Duivendrecht Duizel
Durbuy Dussen Dwingeloo
Eagum Earnewâld Easterein gem Littenseradiel
Easterlittens Eastermar Easterwierrum
Echt Echteld Echten dr
Echten fr Eck en Wiel Eckelrade
Edam Ede gld Edegem
Ederveen Edewalle Ee
Eede zld Eefde Eeklo
Eel Eelde Eelderwolde
Eemdijk Eemnes Eemshaven
Een Eenrum Eenum
Een-West Eerbeek Eernegem
Eersel Eerste Exloermond Ees
Eesergroen Eeserveen Eesterga
Eesveen Eethen Eext
Eexterveen Eexterveensche Kanaal Eexterzandvoort
Egchel Egmond aan den Hoef Egmond aan Zee
Egmond-Binnen Eibergen Eijsden
Eindhout Eindhoven Einighausen
Eke Ekehaar Ekeren
Eksaarde Elahuizen Elburg
Eldersloo Eleveld Elim
Elingen Elkenrade Ell
Ellecom Ellemeet Ellertshaar
Ellewoutsdijk Elp Elsendorp
Elshout Elsloo fr Elsloo lb
Elspeet Elst Elst gld
Elst ut Elverdinge Elversele
Emblem Emelgem Emmeloord
Emmen Emmer-Compascuum Empe
Emst Engelum Engsbergen
Engwierum Enkhuizen Ens
Enschede Enspijk Enter
Enumatil Epe Epen
Eppenhuizen Epse Erica
Erichem Erlecom Erm
Ermelo Erp Erpe-mere
Ertvelde Esbeek Esch
Escharen Esen Espel
Essen Essene Est
Etikhove Etten gld Etten-Leur
Europoort rt Eursinge gem de Wolden Eursinge gem Westerbork
Everdingen Evere Evergem
Evertsoord Ewijk Exloërveen
Exloo Exmorra Eygelshoven
Eys Ezinge Farmsum
Feerwerd Ferwert Ferwoude
Fijnaart Finkum Finsterwolde
Firdgum Fleringen Fluitenberg
Fochteloo Follega Folsgare
Foudgum Foxhol Foxwolde
Franeker Frederiksoord Friens
Frieschepalen Froombosch Gaanderen
Gaast Gaastmeer Galder
Galmaarden Gameren Gapinge
Garderen Garmerwolde Garminge
Garnwerd Garrelsweer Garsthuizen
Garyp Gassel Gasselte
Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gastel
Gasteren Gauw Gavere
Geel Geelbroek Geersdijk
Geertruidenberg Geervliet Gees
Geesbrug Geesteren gld Geesteren ov
Geetbets Geeuwenbrug gem Diever Geffen
Geldenaken Geldermalsen Gelderswoude
Geldrop Geleen Gellicum
Gelselaar Geluveld Geluwe
Gemert Gemonde Genderen
Gendringen Gendt Genemuiden
Genendijk Genk Gennep
Gent Gentbrugge Geraardsbergen
Gerheide Gerkesklooster Gersloot
Gestel Geulle Geysteren
Gierle Giesbeek Giessen
Giessenburg Gieten Gieterveen
Giethmen Giethoorn Gijmel
Gijverinkhove Gijzegem Gilze
Gingelom Ginnum Gistel
Gits Glabbeek Glane
Glimmen Goënga Goëngahuizen
Godlinze Goedereede Goes
Goingarijp Goirle Gompel
Gooik Goor Gooreind
Gorinchem Gorredijk Gorssel
Gouda Gouderak Goudriaan
Goudswaard Goutum Graauw
Grafhorst Graft Grammene
Gramsbergen Grashoek Grathem
Grave Grembergen Greonterp
Grevenbicht Griendtsveen Grijpskerk
Grijpskerke Grobbendonk Groede
Groenekan Groeningen Groenlo
Groesbeek Groessen Groet
Grolloo Groningen Gronsveld
Groot-Ammers Grootebroek Grootegast
Grootlo Grootschermer Grotenberge
Grou Grubbenvorst Gullegem
Gulpen Guttecoven Gytsjerk
Haacht Haaften Haaksbergen
Haalderen Haaltert Haaren
Haarle gem Hellendoorn Haarle gem Tubbergen Haarlem
Haarlemmerliede Haarlo Haarsteeg
Haarzuilens Haasdonk Haastrecht
Haelen Hageland Hagestein
Haghorst Halen Haler
Halfweg nh Hall Hallaar
Hallum Halsteren Ham
Hamme Hamont-achel Handel
Handzame Hank Hansbeke
Hansweert Hantum Hantumeruitburen
Hantumhuizen Hapert Haps
Harbrinkhoek Hardenberg Harderwijk
Hardinxveld-Giessendam Harelbeke Haren gn
Haren nb Harfsen Harich
Haringe Harkema Harkstede
Harlingen Harmelen Harreveld
Harskamp Hartwerd Haskerdijken
Haskerhorne Haspengouw Hasselt
Hattem Hattemerbroek Haule
Haulerwijk Hauwert Have
Havelte Havelterberg Hazerswoude-Dorp
Hazerswoude-Rijndijk Hedel Heeg
Heel Heelsum Heelweg
Heemserveen Heemskerk Heemstede
Heenvliet Heerde Heerenveen
Heerewaarden Heerhugowaard Heerjansdam
Heerle Heerlen Heers
Heesch Heesselt Heeswijk-Dinther
Heeten Heeze Hegebeintum
Hegelsom Hei- en Boeicop Heide
Heijen Heijenrath Heijningen
Heikant Heilig Land-Stichting Heiligerlee
Heiloo Heinenoord Heinkenszand
Heino Heist-op-den-berg Hekelgem
Hekelingen Hekendorp Helden
Helecine Helenaveen Hellendoorn
Hellevoetsluis Hellouw Hellum
Helmond Helvoirt Hem
Hemelum Hemiksem Hemmen
Hempens Hemrik Hendrik-Ido-Ambacht
Hengelo gld Hengelo ov Hengevelde
Hengstdijk Hensbroek Heppen
Herbaijum Herent Herentals
Herenthout Herk-de-stad Herkenbosch
Herkingen Herne Hernen
Herpen Herselt Herten
Hertme Hertsberge Herveld
Herwen Herwijnen Herzele
Heteren Heukelom nb Heukelum
Heule Heumen Heusden
Heusden gem Asten Heusden gem Heusden Heusden-zolder
Heuvelland Heythuysen Hezingen
Hiaure Hichtum Hidaard
Hierden Hieslum Hijken
Hijum Hilaard Hillegem
Hillegom Hilvarenbeek Hilversum
Hindeloopen Hingene Hinnaard
Hippolytushoef Hitzum Hoboken
Hobrede Hoedekenskerke Hoegaarden
Hoeilaart Hoek Hoek van Holland
Hoeke Hoenderloo Hoensbroek
Hoenzadriel Hoevelaken Hoeven
Hoevenen Hofstade Hoge Hexel
Hollandsche Rading Hollandscheveld Hollebeke
Hollum Holsloot Holten
Holthees Holtheme Holthone
Holtum Holven Holwerd
Holwierde Hommerts Homoet
Honselersdijk Hoofddorp Hoofdplaat
Hoog Soeren Hoogblokland Hooge Mierde
Hooge Zwaluwe Hoogeloon Hoogenweg
Hoogerheide Hoogersmilde Hoogeveen
Hoogezand Hooghalen Hoogkarspel
Hoog-Keppel Hoogland Hooglanderveen
Hooglede Hoogmade Hoogstade
Hoogvliet rt Hoogwoud Hoorn
Hoorn nh Hoornaar Hoornsterzwaag
Horendonk Horn Hornhuizen
Horssen Horst lb Houtave
Houten Houthalen Houthem
Houthulst Houtigehage Houwerzijl
Hove Huijbergen Huis ter Heide dr
Huis ter Heide ut Huise Huissen
Huizen Huizinge Hulsberg
Hulsel Hulsen Hulshorst
Hulshout Hulst Hulste
Hulten Hummelo Hunsel
Hurdegaryp Hurwenen Idaerd
Idsegahuizum Idskenhuizen Idzega
Iens Ieper IJhorst
IJlst IJmuiden IJsselham
IJsselmuiden IJsselstein ut IJzendijke
IJzendoorn Ilpendam Indijk
Ingber Ingelmunster Ingen
Ingooigem It Heidenskip Itegem
Itens Ittervoort Izegem
Izenberge Jaarsveld Jabbeke
Jabeek Jellum Jelsum
Jirnsum Jislum Jisp
Jistrum Jonkersvaart Joppe
Jorwert Joure Jouswier
Jubbega Jutrijp Kûbaard
Kaag Kaatsheuvel Kalenberg
Kalken Kallenkote Kallo
Kalmthout Kamerik Kampen
Kamperland Kamperveen Kanegem
Kantens Kapel-Avezaath Kapel-Avezaath gem Buren
Kapelhof Kapelle Kapellebrug
Kapellen Kaprijke Kasterlee
Katlijk Kats Kattendijke
Katwijk nb Katwijk zh Katwoude
Kedichem Keerbergen Keiem
Keijenborg Kekerdom Kelpen-Oler
Kemmel Kempen Kemzeke
Kerk-Avezaath Kerk-Avezaath gem Tiel Kerkdriel
Kerkenveld Kerkhoven Kerkrade
Kerkwerve Kerkwijk Kessel
Kessel lb Kester Kesteren
Kieldrecht Kiel-Windeweer Kilder
Kimswerd Kinderdijk Kinrooi
Klaaswaal Klarenbeek Klazienaveen
Klerken Klijndijk Klimmen
Kloetinge Kloosterburen Kloosterhaar
Klooster-Lidlum Kloosterzande Kluisbergen
Kluizen Klundert Knegsel
Knesselare Knokke-heist Kockengen
Koedijk Koekange Koekelare
Koekelberg Koewacht Koksijde
Kolderwolde Kolham Kolhorn
Kollum Kollumerpomp Kollumerzwaag
Komen Kommerzijl Koningsbosch
Koningshooikt Koningslust Kontich
Koog aan de Zaan Koolkerke Koolskamp
Kootstertille Kootwijk Kootwijkerbroek
Kornhorn Kornwerderzand Korspel
Kortehemmen Kortemark Kortenaken
Kortenhoef Kortgene Kortrijk
Koudekerk aan den Rijn Koudekerke zld Koudum
Koufurderrige Kraainem Krabbendijke
Kraggenburg Kreileroord Krimpen aan de Lek
Krimpen aan den IJssel Kring van Dorth Krombeke
Krommenie Kronenberg Kropswolde
Kruibeke Kruiningen Kruiseik
Kruishoutem Kruiskerke Kruisland
Kudelstaart Kuinre Kuitaart
Kuststreek Kuurne Kwaadmechelen
Kwadendamme Kwadijk Kwaremont
Kwintsheul Laag Zuthem Laag-Keppel
Laag-Soeren Laakdal Laarne
Lage Mierde Lage Vuursche Lage Zwaluwe
Lageland Laken Lambertschaag
Lampernisse Lamswaarde Lanaken
Landegem Landen Landgraaf
Landhorst Landsmeer Langbroek
Langdorp Langedijke Langelille
Langelo dr Langemark Langenboom
Langerak zh Langerbrugge Langeveen
Langeweg Langezwaag Langweer
Lapscheure Laren gld Laren nh
Lathum Lattrop-Breklenkamp Lauwersoog
Lauwerzijl Lebbeke Lede
Ledeacker Ledegem Leek
Leende Leens Leerbeek
Leerbroek Leerdam Leermens
Leersum Leeuwarden Leeuwergem
Legemeer Leiden Leiderdorp
Leidschendam Leiestreek Leimuiden
Leimuiderbrug Leisele Leke
Lekkerkerk Lekkum Lellens
Lelystad Lemele Lemelerveld
Lemiers Lemmer Lendelede
Lengel Lennik Lent
Leons Leopoldsburg Lepelstraat
Lettelbert Lettele Leunen
Leur gld Leusden Leuth
Leutingewolde Leuven Leuvenheim
Leveroy Lewedorp Lexmond
Lichtaard Lichtaart Lichtenvoorde
Lichtervelde Liedekerke Liempde
Lienden Lier Lierde
Lierderholthuis Lieren Lierop
Lieshout Liessel Lievelde
Lieveren Lijnden Lille
Limbricht Limburg Limmen
Linde dr Linden Link
Linkebeek Links Linne
LinscHOTen Lint Linter
Lioessens Lippenhuizen Lisse
Lisserbroek Lissewege Lith
Lithoijen Loënga Lobith
Lochem Lochristi Loenen gld
Loenersloot Loenhout Loerbeek
Loker Lokeren Lollum
Lomm Lommel Londerzeel
Longerhouw Loo gld Loon
Loon op Zand Loosbroek Loosdrecht
Lopik Loppem Loppersum
Lo-reninge Losdorp Losser
Lottenhulle Lottum Lovendegem
Lozer-kern Lubbeek Lucaswolde
Luchthaven Schiphol Luddeweer Luinjeberd
Lummen Lunteren Lutjebroek
Lutjegast Lutjewinkel Luttelgeest
Lutten Luttenberg Luxe
Luxwoude Luyksgestel Lytsewierrum
Mûnein Maarheeze Maarkedal
Maarke-kerkem Maarn Maarsbergen
Maarssen Maartensdijk Maasbommel
Maasbracht Maasbree Maasdam
Maasdijk Maashees Maasland
Maasmechelen Maassluis Maastricht
Maastricht Airport Maasvlakte rt Macharen
Made Madonna Makkinga
Makkum fr Maldegem Malden
Malle Mander Manderveen
Mantgum Mantinge Maren-Kessel
Margraten Mariënberg Mariënheem
Mariënvelde Mariabrug Mariahoop
Mariahout Mariaparochie Maria-ter-heide
Marijenkampen Marke Markelo
Marken Markenbinnen Marle gem Olst
Marrum Marssum Marum
Marwijksoord Mastenbroek Mater
Matsloot Maurik Mazenzele
Mechelen Medemblik Meeden
Meedhuizen Meer Meerdonk
Meerhout Meerkerk Meerlaar
Meerle Meerlo Meerssen
Meetjesland Meeuwen Megchelen
Megen Meijel Meise
Melden Melderslo Meldert
Melick Meliskerke Melissant
Melle Melsele Menaldum
Menen Mensingeweer Meppel
Meppen Merelbeke Merendree
Merkelbeek Merkem Merksplas
Merselo Mesen Meteren
Meterik Metslawier Meulebeke
Mheer Michelbeke Middelaar
Middelburg Middelharnis Middelie
Middelkerke Middelstum Middenbeemster
Middenmeer Midlaren Midlum
Midwolda Midwolde Midwoud
Miedum Mierlo Mijdrecht
Mijnsheerenland Mildam Milheeze
Mill Millingen aan de Rijn Milsbeek
Minderhout Minnertsga Mirns
Moddergat Moerbeke Moerdijk
Moere Moergestel Moerkapelle
Moerstraten Moerzeke Mol
Molenaarsgraaf Molenhoek lb MolenscHOT
Molenstede Molkwerum Monnickendam
Monster Montfoort Montfort
Mook Mookhoek Moordrecht
Moorsel Moorsele Moorslede
Moortsele Moorveld Morra
Mortsel Muiden Muiderberg
Munkzwalm Munnekeburen Munnekezijl
Munstergeleen Muntendam Mussel
Musselkanaal Naaldwijk Naarden
Nagele Nazareth Nederasselt
Nederhemert Nederhorst den Berg Neder-over-heembeek
Nederweert Nederweert Eind Neede
Neer Neerijnen Neeritter
Neerkant Neerpelt Nes Ameland
Nes gem Boarnsterhim Nes gem Dongeradeel Netersel
Netterden Nevele Niawier
Nibbixwoud Niebert Niehove
Niekerk gem De Marne Niekerk gem Grootegast Niel
Nietap Nieuw Beerta Nieuw Dordrecht
Nieuw en St Joosland Nieuw Scheemda Nieuwaal
Nieuw-Amsterdam Nieuw-Annerveen Nieuw-Balinge
Nieuw-Beijerland Nieuw-Buinen Nieuwdorp zld
Nieuwe Niedorp Nieuwe Pekela Nieuwe Wetering
Nieuwebrug fr Nieuwediep Nieuwegein
Nieuwehorne Nieuwendijk nb Nieuwer ter Aa
Nieuwerbrug Nieuwerkerk aan den IJssel Nieuwerkerk zld
Nieuwerkerken Nieuweroord Nieuwersluis
Nieuweschans Nieuweschoot Nieuwe-Tonge
Nieuw-Heeten Nieuwkerke Nieuwkerken
Nieuwkoop Nieuwkuijk Nieuwland
Nieuwlande Nieuwlande gem Coevorden Nieuw-Lekkerland
Nieuwleusen Nieuwmoer Nieuwmunster
Nieuw-Namen Nieuwolda Nieuwpoort
Nieuw-Roden Nieuw-Schoonebeek Nieuwstadt
Nieuwveen Nieuw-Vennep Nieuwvliet
Nieuw-Vossemeer Nieuw-Weerdinge Niezijl
Niftrik Nigtevecht Nij Beets
Nijbroek Nijeberkoop Nijega
Nijehaske Nijeholtpade Nijeholtwolde
Nijelamer Nijemirdum Nijensleek
Nijetrijne Nijeveen Nijhuizum
Nijkerk gld Nijkerkerveen Nijland
Nijlande Nijlen Nijmegen
Nijvel Nijverdal Ninove
Nispen Nisse Noardburgum
Nooitgedacht Noorbeek Noordbeemster
Noordbroek Noordeinde gld Noordeinde nh
Noordeloos Noorden Noorderwijk
Noordgouwe Noordhorn Noordlaren
Noord-Scharwoude Noordscheschut Noord-Sleen
Noordwelle Noordwijk gn Noordwijk zh
Noordwijkerhout Noordwolde fr Noordwolde gn
Nootdorp Norg Notter
Nuenen Nuis Nukerke
Nuland Numansdorp Nunhem
Nunspeet Nuth Nutter
Obbicht Obdam Ochten
Odijk Odiliapeel Odoorn
Odoornerveen Oedelem Oeffelt
Oegstgeest Oekene Oelegem
Oene Oentsjerk Oeselgem
Oetingen Oevel Offingawier
Ohé en Laak Oijen nb Oirlo
Oirsbeek OirscHOT Oisterwijk
Okkenbroek Olburgen Oldeberkoop
Oldebroek Oldeholtpade Oldeholtwolde
Oldehove Oldekerk Oldelamer
Oldemarkt Oldenzaal Oldenzijl
Oldeouwer Oldetrijne Olen
Olmen Olsene Olst
Olterterp Ommel Ommen
Ommeren Onderdendam Onkerzele
Onna Onnen Onstwedde
Onze-lieve-vrouw-olen Ooigem Ooij gem Ubbergen
Ooltgensplaat Oost- West- en Middelbeers Oostakker
Oostburg Oostdijk Oosteeklo
Oosteind Oostende Oosterbeek
Oosterbierum Oosterblokker Oosterend nh
Oosterhesselen Oosterhout gem Nijmegen Oosterhout gld
Oosterhout nb Oosterland zld Oosterleek
Oosternieland Oosternijkerk Oosterstreek
Oosterwijk Oosterwijtwerd Oosterwolde fr
Oosterwolde gld Oosterzee Oosterzele
Oost-Graftdijk Oosthem Oosthoven
Oosthuizen Oostkamp Oostkapelle
Oostkerke Oostknollendam Oostmalle
Oostnieuwkerke Oostrozebeke Oostrum fr
Oostrum lb Oost-Souburg Oostveld
Oost-vlaanderen Oostvoorne Oostwinkel
Oostwold gem Leek Oostwold gem Scheemda Oostwoud
Oostzaan Ootmarsum Opbrakel
Opeinde Opende Opglabbeek
Ophemert Opheusden Opijnen
Oploo Opmeer Oppenhuizen
Opperdoes Opstal Opwijk
Oranje Oranjewoud Orvelte
Ospel Oss Ossendrecht
Ossenisse Ossenwaard ut Ossenzijl
Oterleek Otterlo Ottersum
Ottoland Oud Ade Oud Gastel
Oud Ootmarsum Oud-Alblas Oud-Beijerland
Ouddorp zh Oude Bildtzijl Oude Leije
Oude Meer Oude Niedorp Oude Pekela
Oude Wetering Oude Willem Oudega gem Gaasterlân-Sleat
Oudega gem Smallingerland Oudega gem Wymbritseradiel Oudegem
Oudehaske Oudehorne Oudelande
Oudemirdum Oudemolen dr Oudemolen nb
Oudenaarde Oudenbosch Oudenburg
Oudendijk nh Oudenhoorn Ouderkerk aan de Amstel
Ouderkerk aan den IJssel Oudeschans Oudeschild
Oudeschip Oudeschoot Oudesluis
Oude-Tonge Oudewater Oudezijl
Oud-heverlee Oudkarspel Oudorp nh
Oud-turnhout Oud-Vossemeer Oudwoude
Oud-Zuilen Outer Ouwegem
Ouwerkerk Ouwsterhaule Ouwster-Nijega
Overasselt Overberg Overboelare
Overbroek Overdinkel Overijse
Overloon Overmere Overpelt
Overschild Overslag Ovezande
Paal Paasloo Paesens
Pajottenland Pannerden Panningen
Papekop Papendrecht Papenhoven
Papenvoort Parrega Passendale
Paterswolde Peer Peest
Peins Peize Peperga
Pepingen Pernis rt Persingen
Pervijze Pesse Petten
Philippine Piaam Piershil
Pieterburen Pietersbierum Pieterzijl
Pijnacker Pingjum Pittem
Plasmolen Ploegsteert Poederlee
Poederoijen Poeke Poeldijk
Poelkapelle Pollare Pollinkhove
Polsbroek Poortugaal Poortvliet
Poperinge Poppel Poppenwier
Posterholt Prinsenbeek Puiflijk
Puivelde Pulderbos Pulle
Punt Punthorst Purmer
Purmerend Purmerland Puth
Putte Putten Puttershoek
Puurs Raalte Raamsdonk
Raamsdonksveer Raard Radewijk
Raerd Ramsel Ramskapelle
Randwijk Ransdaal Ranst
Rasquert Rauw Ravels
Ravenstein Ravenswaay Ravenswoud
Reahûs Reduzum Reek
Reet Reeuwijk Reijmerstok
Reitsum Rekken Renesse
Renkum Renswoude Ressen
Ressen gem Nijmegen Retie Retranchement
Reusel Reutum Reuver
Rha Rheden Rhee
Rheeze Rheezerveen Rhenen
Rhenoy Rhoon Ridderkerk
Ried Riel Rieme
Riemst Rien Riethoven
Rietmolen Rijen Rijkevoort
Rijkevoort-de Walsert Rijkevorsel Rijnsaterwoude
Rijnsburg Rijpwetering Rijs
Rijsbergdijk Rijsbergen Rijsenhout
Rijssen Rijswijk gld Rijswijk nb
Rijswijk zh Rilland Rinsumageest
Ritthem Rockanje Roden
Roderesch Roderwolde Roelofarendsveen
Roermond Roesbrugge Roeselare
Rogat Roggel Rohel
Rolde Rollegem Ronse
Ronsele Roodeschool Roodkerk
Roosendaal Roosteren Rosmalen
Rossum gld Rossum ov Roswinkel
Rotselaar Rotstergaast Rotsterhaule
Rotterdam Albrandswaard Rottevalle Rottum fr
Rottum gn Rouveen Rozenburg nh
Rozenburg zh Rozendaal Rucphen
Ruddervoorde Ruien Ruigahuizen
Ruinen Ruinerwold Ruisbroek
Ruiselede Rumbeke Rumpt
Rumst Rupelstreek Rutten
Ruurlo Ryptsjerk Saaksum
Saasveld Saaxumhuizen Sambeek
Sandfirden Santpoort-Noord Santpoort-Zuid
Sappemeer Sas van Gent Sassenheim
Sauwerd Schaarbeek Schaffen
Schagen Schagerbrug Schaijk
Schalkhaar Schalsum Schardam
Scharendijke Scharmer Scharnegoutum
Scharsterbrug Scharwoude Scheemda
Scheerwolde Scheldeland Scheldewindeke
Schelle Schellebelle Schellinkhout
Schelluinen Schendelbeke Schepdaal
Schermerhorn Scherpenheuvel Scherpenisse
Scherpenzeel fr Scherpenzeel gld Schettens
Schiedam Schiermonnikoog Schijf
Schijndel Schilde Schildwolde
Schimmert Schin op Geul Schingen
Schinnen Schinveld Schipborg
Schiphol Schiphol-Rijk Schipluiden
Schoonbroek Schoondijke Schoonebeek
Schoonhoven Schoonloo Schoonoord
Schoonrewoerd Schoorl Schoot
Schore Schorisse Schoten
Schouwerzijl Schraard Schriek
Schuiferskapelle Schuinesloot Sebaldeburen
Sellingen Serooskerke Schouwen Serooskerke Walcheren
Serskamp Sevenum Sexbierum
S-gravenwezel Sibculo Sibrandabuorren
Siddeburen Siebengewald Siegerswoude
Sijbekarspel Sijbrandahuis Sijsele
Silvolde Simpelveld Sinderen
Sinderen gem Gendringen Sint-amands Sint-amandsberg
Sint-andries Sint-denijs Sint-denijs-westrem
Sint-eloois-vijve Sint-eloois-winkel Sint-genesius-rode
Sint-gillis-waas Sint-henricus Sint-jan
Sint-jan-in-eremo Sint-jans-molenbeek Sint-jan-ter-biezen
Sintjohannesga Sint-joris Sint-jozef
Sint-katelijne-waver Sint-katharina-lombeek Sint-kruis
Sint-kruis-winkel Sint-laureins Sint-lenaarts
Sint-lievens-esse Sint-lievens-houtem Sint-lodewijk
Sint-maria-aalter Sint-maria-lierde Sint-martens-latem
Sint-michiels Sint-niklaas Sint-pauwels
Sint-pieters-leeuw Sint-truiden Sirjansland
Sittard Slagharen Slappeterp
Sleen Sleeuwijk Sleidinge
Slenaken Sleyhage Sliedrecht
Slijkenburg Slijk-Ewijk Slochteren
Slootdorp Sloten fr Sluis
Sluiskil Slypskapelle Smakt
Smalle Ee Smallebrugge Smetlede
Smilde Snakkerburen Sneek
Sneeuw Snellegem Snelrewaard
Snikzwaag Soerendonk Soest
Soesterberg Someren Sommelsdijk
Son Sondel Sonnega
Spaarndam Spaarndam-West Spanbroek
Spanga Spankeren Spannum
Spaubeek Spier Spierdijk
Spijk gem Lingewaal Spijk gld Spijk gn
Spijkenisse Spijkerboor dr Spijkerboor nh
Sprang-Capelle Sprundel Spui
St Agatha St Annaland St Annaparochie
St Annen St Anthonis St Geertruid
St Hubert St Jacobiparochie St Jansklooster
St Jansteen St Joost St Kruis
St Maarten St Maartensbrug St Maartensdijk
St Maartensvlotbrug St Michielsgestel St Nicolaasga
St Odiliënberg St Oedenrode St Pancras
St Willebrord Stad aan 't Haringvliet Staden
Stad-gent Stadskanaal Stampersgat
Standdaarbuiten Staphorst Starnmeer
Startenhuizen Startenhuizen Lopp Stavele
Stavenisse Stavoren Stedum
Steenbergen gem Roden Steenbergen nb Steendam
Steenderen Steendorp Steenenkamer
Steenhuize-wijnhuize Steenokkerzeel Steensel
Steenwijk Steenwijkerwold Stegeren
Steggerda Stein lb Stekene
Stellendam Sterksel Stevensbeek
Stevensweert Steyl Stieltjeskanaal
Stiens Stitswerd Stokkum gld
Stolwijk Stompetoren Stoutenburg
Stoutenburg Noord Stramproy Streefkerk
Strijbeek Strijen Strijensas
Strijpen Strijtem Stroe
Stroobos Stuifzand Sumar
Surhuisterveen Surhuizum Susteren
Suwâld Swalmen Sweikhuizen
Swichum Swifterbant Swolgen
Taarlo Tasse Teeffelen
Teerns Tegelen Temse
Ten Boer Ten Post Ter Aar
Ter Aard Ter Apel Ter Apelkanaal
Ter Heijde Ter Idzard Terband
Terborg Terheijden Terherne
Terhole Terkaple Termunten
Termunterzijl Ternaard Ternat
Terneuzen Teroele Terschuur
Tersoal Tervuren Terwispel
Terwolde Tessenderlo Testelt
Teteringen Teuge Thesinge
Tholen Thorn Tiegem
Tiel Tielen Tielrode
Tielt Tielt-winge Tiendeveen
Tienen Tienhoven ut Tienhoven zh
Tienray Tijnje Tilburg
Tilligte Tinallinge Tinte
Tirns Tjalhuizum Tjalleberd
Tjerkgaast Tjerkwerd Tjuchem
Tolbert Toldijk Tolkamer
Tollebeek Tollembeek Tonden
Tongeren Toornwerd Torhout
Tremelo Tricht Triemen
Tripscompagnie Tubbergen Tubeke
Tuil Tuitjenhorn Tuk
Tull en 't Waal Turnhout Tweede Exloermond
Tweede Valthermond Twello Twijzel
Twijzelerheide Twisk Tynaarlo
Tytsjerk Tzum Tzummarum
Ubbena Ubbergen Uddel
Uden Udenhout Uffelte
Ugchelen Uitbergen Uitdam
Uitgeest Uithoorn Uithuizen
Uithuizermeeden Uitkerke Uitwellingerga
Uitwijk Ukkel Ulestraten
Ulft Ulicoten Ulrum
Ulvenhout Ulvenhout ac Ureterp
Urk Urmond Ursel
Ursem Ursem gem Schermer Usquert
Utrecht Vaals Vaassen
Valburg Valkenburg lb Valkenburg zh
Valkenswaard Valthe Valthermond
Varik Varsenare Varsselder-Veldhunten
Varsseveld Vasse Veelerveen
Veen Veendam Veenendaal
Veenhuizen dr Veenklooster Veenoord
Veenwouden Veere Veerle
Veessen Vegelinsoord Veghel
Velddriel Veldegem Velden
Veldhoven Velp gld Velp nb
Velsen-Noord Velsen-Zuid Velserbroek
Velzeke-ruddershove Venebrugge Venhorst
Venhuizen Venlo Venray
Verrebroek Vessem Vethuizen
Veulen Veurne Vianen nb
Vianen ut Vichte Vierakker
Vierhouten Vierhuizen Vierlingsbeek
Vierpolders Vijfhuizen nh Vijlen
Villers-la-ville Vilsteren Vilvoorde
Vinderhoute Vinkega Vinkel
Vinkenbuurt Vinkeveen Vinkt
Visvliet Vivenkapelle Vlaams-brabant
Vlaamse-ardennen Vlaanderen Vlaardingen
Vladslo Vlagtwedde Vlamertinge
Vledderveen dr Vleteren Vlieland
Vlierden Vlierzele Vlijmen
Vlimmeren Vlissingen Vlist
Vlodrop Voeren Voerendaal
Voerstreek Vogelenzang Vogelwaarde
Volendam Volkel Vollebeke
Vollenhove Vollezele Vondelingenplaat rt
Voorburg Voorhout Voormezele
VoorscHOTen Voorst gem Gendringen Voorst gem Voorst
Voorthuizen Voortkapel Vorchten
Vorden Vorselaar Vorstenbosch
Vortum-Mullem Vosselaar Vragender
Vrasene Vredenheim Vredepeel
Vreeland Vries Vriescheloo
Vriezenveen Vroomshoop Vrouwenakker
Vrouwenparochie Vrouwenpolder Vught
Vuren Wânswert Waaksens gem Littenseradiel
Waal Waalre Waalwijk
Waanrode Waardamme Waarde
Waardenburg Waardhuizen Waarland
Waarloos Waarschoot Waasland
Waasmunster Waaxens gem Dongeradeel Wachtebeke
Wachtum Waddinxveen Wadenoijen
Wagenberg Wagenborgen Wageningen
Wakken Walem Walsoorden
Wambeek Wamel Wannegem-lede
Wanneperveen Wanroij Wanssum
Wapenveld Wapse Wapserveen
Warder Waregem Warffum
Warfhuizen Warfstermolen Warmenhuizen
Warmond Warns Warnsveld
Warstiens Warten Waskemeer
Waspik Wassenaar Wateren
Watergang Waterhuizen Wateringen
Waterlandkerkje Waterloo Watervliet
Watou Waver Waverveen
Wechelderzande Wedde Weelde
Weerselo Weert Weesp
Wehe-Den Hoorn Wehl Weidum
Weiteveen Wekerom Welden
Well gld Well lb Welle
Wellen Wellerlooi Welsum
Wemeldinge Wemmel Wenduine
Wenum Wiesel Werbeek Wergea
Werken Werkendam Werkhoven
Wernhout Wervershoof Wervik
Wesepe Wessem Westbeemster
Westbroek Westdorp Westdorpe
Westende Westendorp Westerbork
Westerbroek Westeremden Westergeest
Westerhaar-Vriezenveensewijk Westerhoven Westerland
Westerlee gn Westerlo Westernieland
Westervelde Westervoort Westerwijtwerd
West-Graftdijk Westhem Westhoek
Westkapelle Westknollendam Westmaas
Westmalle Westmeerbeek Westrozebeke
West-vlaanderen Westwoud Westzaan
Wetering Weteringbrug Wetsinge
Wetteren Wetzens Weurt
Wevelgem Wezel Wezep
Wezup Wezuperbrug Wichelen
Wichmond Wiekevorst Wielsbeke
Wier Wierden Wieringerwaard
Wieringerwerf Wierum Wijchen
Wijckel Wijdenes Wijdewormer
Wijhe Wijk aan Zee Wijk bij Duurstede
Wijk en Aalburg Wijlre Wijnaldum
Wijnandsrade Wijnbergen Wijnegem
Wijnendale Wijngaarden zh Wijnjewoude
Wijster Wijtschate Wilbertoord
Wildenburg Wildert Wildervank
Wilhelminadorp Wilhelminaoord Willebroek
Willemsoord Willemstad nb Wilnis
Wilp Wilrijk Wilsum
Winde Windraak Wingene
Winkel Winneweer WinscHOTen
Winssen Winsum fr Winsum gn
Wintam Wintelre Winter
Winterswijk Winterswijk Brinkheurne Winterswijk Corle
Winterswijk Henxel Winterswijk Huppel Winterswijk Kotten
Winterswijk Meddo Winterswijk Miste Winterswijk Ratum
Winterswijk Woold Wirdum gn Wissenkerke
Witgoor Witharen Witmarsum
Witte Paarden Wittelte Wittem
Witteveen Wiuwert Wjelsryp
Woensdrecht Woerden Woerdense Verlaat
Woesten Wognum Woldendorp
Wolfheze Wolphaartsdijk Wolsum
Woltersum Wolvega Wommelgem
Wommels Wondelgem Wons
Workum Wormer Wormerveer
Wortegem-petegem Wortel Woubrugge
Woudbloem Woudenberg Woudrichem
Woudsend Woumen Wouterswoude
Wouw Wouwse Plantage Wuustwezel
Wyns Wytgaard Yde
Yerseke Ypecolsga Ysbrechtum
Ysselsteyn lb Zaamslag Zaandam
Zaandijk Zaffelare Zalk
Zaltbommel Zandberg dr Zandeweer
Zandhoven Zandhuizen Zandpol
Zandvliet Zandvoorde Zandvoort
Zarren Zaventem Zeddam
Zedelgem Zeebrugge Zeegse
Zeeland Zeerijp Zeewolde
Zegelsem Zegge Zegveld
Zeijen Zeijerveen Zeijerveld
Zeist Zele Zelhem
Zelzate Zemst Zenderen
Zennewijnen Zetten Zevenaar
Zevenbergen Zevenbergschen Hoek Zevenbergschen Hoek Drimmelen
Zevendonk Zeveneken Zevenhoven
Zevenhuizen gn Zevenhuizen zh Zichem
Zierikzee Zieuwent Zijderveld
Zijldijk Zingem Zittaart
Zoelen Zoelmond Zoerle-parwijs
Zoersel Zoetermeer Zoeterwoude
Zomergem Zondereigen Zonhoven
Zonnemaire Zorgvlied Zottegem
Zoutelande Zoutkamp Zoutleeuw
Zuid-Beijerland Zuidbroek Zuiddorpe
Zuidermeer Zuiderwoude Zuidhorn
Zuidlaarderveen Zuidland Zuidlaren
Zuidoostbeemster Zuid-Scharwoude Zuidschermer
Zuidschote Zuidveen Zuidveld
Zuidvelde Zuidwege Zuidwolde dr
Zuidwolde gn Zuidzande Zuienkerke
Zuilichem Zulte Zuna
Zundert Zurich Zutendaal
Zutphen Zuurdijk Zwaag
Zwaagdijk Zwaagwesteinde Zwaanshoek
Zwagerbosch Zwalm Zwammerdam
Zwanenburg Zwankendamme Zwartebroek
Zwartemeer Zwartewaal Zwartsluis
Zweeloo Zweins Zwevegem
Zwevezele Zwiggelte Zwijndrecht
Zwinderen Zwolle