Ballonvaren vanuit Noordbeemster

Heeft u al eens nagedacht over een ballonvaart vanuit Noordbeemster? Lees dan gerust eens verder.

Op deze website vindt u alle informatie over ballonvaren vanuit Noordbeemster. Wij maken van uw ballonvaart een zeer bijzondere ervaring waarbij u misschien wel uw eigen huis in Noordbeemster van bovenaf zou kunnen zien.

Onze deskundige piloten en crew zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De beleving is extra speciaal als de ballon op zou stijgen in Noordbeemster. Bij White Ballooning Service is dat mogelijk.

Wilt u meer informatie over ballonvaren met White Ballooning Service boven Noordbeemster? Neem gerust contact met ons op. U kunt tevens direct reserveren via onze website.

Tevens ballonvaarten vanuit Noordeinde, Noord-scharwoude en Obdam.

Vraag informatie over een ballonvaart vanuit Noordbeemster

 

Ballonvaren vanuit Noordbeemster bij White Ballooning Service… hoe gaat dat?

Fijn dat u geïnteresseerd ben in één van onze ballonvaarten vanuit Noordbeemster. We varen heel regelmatig met onze ballonnen in de regio van Noordbeemster en ook deze keer gaan we ons uiterste best doen om dit voor u te herhalen.

Op de dag dat uw ballonvaart vanuit Noordbeemster gepland staat, krijgt u van ons personeel te horen of de vaart door kan gaan. Soms is het namelijk zo dat de weersomstandigheden geen veilige en kwalitatieve ballonvaart vanuit Noordbeemster toestaan en in dat geval spreken we altijd een nieuwe datum af. Dit doen we voor uw eigen veiligheid en onze piloten varen altijd op safe. Ook kan het voorkomen dat er door de windrichting- of snelheid moet worden uitgeweken. Als we bijvoorbeeld geen veilige of kwalitatieve vaart kunnen aanbieden vanuit Noordbeemster, kan het voorkomen dat we uitwijken naar één van de omliggende plaatsen. Vervolgens gaan we dan ons uiterste best doen om u alsnog Noordbeemster van boven te laten zien. Sowieso kunt u in een luchtballon kilometers ver kijken, dus u ziet gegarandeerd de omgeving van Noordbeemster. Vaak komt het echter helemaal niet zover en kan uw ballonvaart vanuit Noordbeemster gewoon plaatsvinden vanaf de afgesproken locatie. Afhankelijk van de windsnelheid wordt u door de wind meegenomen op en onvergetelijke reis door de lucht: soms tot wel 40 kilometer ver. Nadat er een uur is gevaren of als de schemering invalt, zet de piloot de landing in. Als alles is opgeruimd en u bent gedoopt tot baron of barones is het avontuur van uw ballonvaart voorbij. Wij brengen u terug naar de opstijglocatie en thuis kunt u nagenieten van de ervaringen die u hebt opgedaan in de luchtballon.

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee! De prijzen bij White Ballooning Service zijn all-inclusive prijzen. Afgezien van €2,50 aan transactiekosten komt er gegarandeerd geen cent meer bij. Voor de prijs die u betaald, krijgt u een ballonvaart vanuit Noordbeemster van minstens een uur, champagne en certificaten na afloop van de ballonvaart, vervoer terug naar de locatie van opstijgen, een gezellig programma met gecertificeerd personeel en een onvergetelijke ervaring. En last but not least: ook alle benodigde verzekeringen en vergunningen zijn geregeld. Uiteraard worden ook hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Met andere woorden: de afgesproken prijs is ook echt de afgesproken prijs. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is instappen en genieten van uw ballonvaart boven Noordbeemster!

Wat onze passagiers zeggen over ons

Privévaart - bedrijfsuitje

✓ 31 augustus 2017     ✓ Omron uit Hoofddorp    
Het was in een word ge-wel-dig!

Bijzondere ballonvaart over Zeist, de woonplaats van de passagiers

✓ 10 september 2015     ✓ Tetske uit Zeist    
Een heel bijzonder verjaardagscadeau. Mooi tochtje van mijn geboorteplaats tot over mijn huidige woonplaats. Super mooie dag, en zonsondergang in de lucht. Beter kon het niet!

Ballonvaart van Wijchen naar Ingen

✓ 10 mei 2016     ✓ Hans uit Wijchen    
Dinsdag 10 mei een fantastische ballonvaart gemaakt van Wijchen naar Ingen. Hadden de vaart eigenlijk vorig jaar al willen maken, toen wij 25 jaar getrouwd waren. Maar door de weersomstandigheden telkens weer uitgesteld. Het was een schitterende tocht met een zeer kundige piloot.

Ballonvaart gemaakt vanuit Gorinchem

✓ 2 september 2017     ✓ Diederik    
Mooie ervaring, zeker een aanrader! Leuk hoe er na de ballonvaart nog een kleine ceremonie wordt gehouden

Ballonvaart gemaakt vanuit Zutphen

✓ 26 mei 2018     ✓ Marit uit Oostzaan    
Zaterdag 26 mei jl. hebben wij een geweldige vaart mogen maken. Ballonvaartmaken.com heeft echt ongelovelijk zijn best voor ons gedaan Onze wens was om vanaf Zutphen te varen en dat is gelukt. Zo gingen we over onze geboortegrond en de IJssel. Het weer kon echt niet beter en we hadden een fantastische ballonvaarder, Melvin, met veel verstand van zaken en die al onze vragen kon beantwoorden. Mede door hem is deze vlucht zo geweldig geweest. Wij raden iedereen aan om via deze site een ballonvaart te maken. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

Prive ballonvaart vanuit Wijhe

✓ 3 oktober 2015     ✓ Rineke uit Wijhe    
Dank voor de mooie vaart! Mijn ouders hebben het geweldig gevonden!! Alles top geregeld we konden zelfs nog verkassen naar een andere locatie zodat mijn ouders recht over hun eigen huis zijn gevaren!!! Hartelijk bedankt voor deze grandioze ervaring!! Vriendelijke groeten, rineke mulder

Ballonvaart van Rhenen naar Leusden

✓ 12 september 2016     ✓ Frank uit Arnhem    
Wij willen jullie nogmaals hartstikke bedanken voor de mooie ervaring afgelopen maandag. Mijn ouders en mijn moeder in het bijzonder hebben echt genoten van de vlucht. Dus dank voor de snelle en goede service! M.v.g. Frank Gerritsen

Prive ballonvaart vanuit De Martenshoek - Hellendoorn

✓ 11 juni 2014     ✓ Jos uit Enkhuizen     ✓ Meer foto's    
Enorm gave ballonvaart gemaakt met jullie! We stonden op camping De Martenshoek in Hellendoorn, en boekten een priveballonvaart voor 4 personen. Helemaal leuk dat er juist een actie was dat er een 5e gratis mee mocht, waardoor we de campingeigenaar vanwaar we ook opstijgen mee konden nemen. Hij heeft 575 geiten en uitstapjes zijn er zelden bij. Weken na de ballonvaart sprak hij er nog over. Ga zo door!

Bijzondere ballonvaart van Deventer tot Rijssen

✓ 28 augustus 2015     ✓ Saskia uit Diepenveen    
Ik wil u graag bedanken voor de prachtige priveballonvaart die mijn broer Willem op 28 augustus met zijn 2 dochters bij jullie heeft gemaakt. Ik weet nog dat ik u belde voor een reservering en aangezien hij ernstig ziek was, was er wel enige haast bij geboden. Hij en zijn dochters hebben een prachtige herinnering aan deze vaart. Mijn broer is vorige week donderdag overleden, hij heeft de strijd met zijn ziekte niet kunnen winnen maar is van zijn pijn verlost. Ik wilde u op deze manier laten weten hoe wij het gewaardeerd hebben dat u alle moeite heeft gedaan om deze ballonvaart zo snel te laten plaatsvinden. Groet, Saskia.

Prive ballonvaart vanuit Nijkerk

✓ 17 juli 2016     ✓ BYOU uit Nijkerk    
We zijn net terug van de ballonvaart en het was super. Prachtig weer en Mees als deskundige piloot. Dank voor jullie organisatie, de bubbels en ons officiële vaar certificaat :-)

Schitterende herfstvaart van Veenendaal naar Appel

✓ 31 oktober 2014     ✓ Sannie uit Wageningen     ✓ Meer foto's    
Op 31 oktober een prachtige ballonvaart met jullie gemaakt! Opgestegen in Veenendaal, en na 1,5 uur weer geland in Appel in de buurt van Nijkerk waar we voorheen nog nooit van hadden gehoord! We zijn blij dat we uiteindelijk voor jullie gekozen hebben, geen massa mensen in de mand maar gewoon een leuk klein mandje en dat voor een prima prijs. Superrr! Nogmaals hartelijk dank. Groet, Sannie en Gerrit

Ballonvaart van Lunteren tot Nijkerk

✓ 2 juli 2013     ✓ Peter uit Nijkerk    
Mede namens de drie "baronessen van Lunteren tot Nijkerk ( én terug!)" wil ik je heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we gehad hebben in de ballon van de Stichting Present. Wat we achteraf pas in volle omvang hebben begrepen is de bijzondere moeite die jullie gedaan hebben bij het zoeken naar een opstijgplaats die de ballon over onze tuin zou voeren. En dàt is gelukt. En dat we daarnaast een spectaculaire vlucht over de binnenstad maakten en een mooie landing in de tuin van onze kennis was een extra kers op de heerlijke taart. We haalden er zelfs het lokale nieuws mee.: http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/20130704/Luchtballon-bijna-in-binnenstad nogmaals onze dank voor een mooie avond, en prachtige erinneringen.

Ballonvaart van Gelselaar over Borculo naar Zieuwent

✓ 1 mei 2015     ✓ Eva uit Gelselaar     ✓ Foto's    
Super gave vlucht van Gelselaar naar Ziewent. Het uitzicht was fenominaal. We hebben het landschap en zijn bewoners van dichtbij en veraf mogen bewonderen. Hulde aan de ballonvaarder en het team op de grond voor de organisatie en de vlucht. Bedankt!

Prive ballonvaart vanuit Hattemerbroek

✓ 27 september 2016     ✓ Jenneke uit Kampen    
Bedankt voor de goede zorgen rondom de ballonvaart van mijn ernstig zieke collega. Fijn dat er een kruk voor hem mee kon en dat we vlak bij zijn huis konden opstijgen. Het was een super ervaring voor hem.

Ballonvaart gemaakt vanuit Zaltbommel

✓ 19 september 2017     ✓ Janneke uit Zaltbommel    
Gisteren hebben mijn man en zoon een geweldige ballonvaart gemaakt. Een hele belevenis. Je eigen stad van boven zien is erg bijzonder. Maar ook voor ons om er bij te zijn was het superleuk! Ook om mee te helpen e.d. Alles was super geregeld, ook van tevoren. En ontzettend leuke mensen van jullie bedrijf!

Ballonvaart van Zutphen naar Nijbroek

✓ 29 september 2017     ✓ Ineke uit Zutphen    
Super organisatie met duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat. Veiligheid voor alles. Maar ook goed contact via email of Whatsapp.

Ballonvaart van Woudenberg tot De Klomp

✓ 2 september 2015     ✓ Jaap uit Voorthuizen     ✓ Meer foto's    
Op 2 september in de avond een ballonvaart gemaakt met mijn ouders en 2 van mijn kinderen. Was hartstikke leuk! Mooie vaart! helder weer. Goede piloot! vertelde veel over de omgeving en alles over de ballon. Leuk dat we na die tijd nog gedoopt werden tot baron / barones! En het diploma was ook superleuk! Goed bevallen dus! Ook bij de ouders die dit kado kregen voor hun 45 jarig huwelijk en hun beide 70ste verjaardag.

Prive ballonvaart vanuit Alphen aan den Rijn

✓ 23 september 2016     ✓ Lex uit Alphen ad Rijn    
Ik heb op 23 september een prachtige ballonvaart gehad met na de vlucht mijn aanstaande vrouw. Ik heb haar in de ballon een huwelijksaanzoek gedaan. Het personeel en ook vooral die piloot waren ontzettend klantvriendelijk en deskundig. Het contact en het regelen van alles wat duidelijk en prettig! Ik zou iedereen deze organisatie aanraden! Het was een prachtige dag!

Prive ballonvaart vanuit Buren

✓ 25 mei 2016     ✓ Mathijs uit Amersfoort    
Gisteren ontzettend geslaagde en persoonlijke vaart gehad in de betuwe! Leuke crew en voor en voor iedereen een aanrader!

Geslaagd huwelijksaanzoek van Hoogland naar Barneveld

✓ 28 mei 2015     ✓ Simon uit Krimpen aan den IJssel     ✓ Meer foto's    
Gisterenavond een privé ballonvaart gemaakt.. één woord: Onvergetelijk! Niet alleen het feit dat ik mijn huwelijksaanzoek in de ballon heb gedaan, maar ook het uitzicht wat je te zien krijgt. Dan ben je al blij dat je zoveel ziet en dat het aanzoek gelukt is..krijg je ook nog is een piloot die alles uitlegt op een spontane vriendelijke manier, bedankt Erik-Jan! Ook de rest van de teamleden waren vriendelijk, beleefd en professioneel. Een voorbeeld voor menig ander professioneel bedrijf. Ik kan nog wel even doorgaan over deze vlucht en het bedrijf dat dit heeft mogelijk gemaakt, maar dan staat de website vol. Kortom: Bedankt! En mensen, echt aan te raden om bij dit bedrijf een vlucht te boeken!

Privé ballonvaart van Rhenen, over woonplaats Beneden Leeuwen naar Altforst

✓ 31 mei 2017     ✓ jose uit Beneden-Leeuwen    
31 mei een privé ballonvaart cadeau gekregen Het was geweldig en indrukwekkend Top!!

Ballonvaart van Culemborg over Tiel naar Wamel

✓ 21 mei 2015     ✓ Lydia uit Beusichem     ✓ Foto's    
Wij willen u toch wel even melden dat wij heel erg genoten hebben van de super mooie ballonvaart.van Beusichem/Culemborg met als eindbestemming Wamel. Voor ons was het een mooie ervaring, en helemaal leuk dat wij als familie dit samen mochten beleven. En het was voor ons extra leuk dat we recht over Beusichem kwamen en verder voor ons heel herkenbare plaatsen kwamen. Onze complimenten voor de zeer goede organisatie alles was naar wens. Wij zullen U zeker aanbevelen. Bedank, Geurt, Chris en Lydia Jansen uit Beusichem

Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht

✓ 16 mei 2017     ✓ Brenda uit Meerkerk    
Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht. Een prachtige ballonvaart met ons gezin, geweldig om onze eigen omgeving te zien! Onvergetelijke ervaring, met dank aan piloot Erik-Jan en Jelmer!

Ballonvaart van Bergambacht, langs Schoonhoven naar Uitweg

✓ 29 juni 2017     ✓ Bianca uit Schoonhoven    
Wij hebben 29 juni in de avond een ballonvaart gemaakt. Ik wilde heel graag over Schoonhoven varen en ze hebben er alles aan gedaan omdat ook uit te voeren. We hebben een prachtige vaart gehad vanaf Bergambacht zo richting Schoonhoven en precies over de Lek bij Schoonhoven.... Echt fantastisch!! Ik zou vanavond weer willen!